sobota, 15. september 2007

kisik za življenje

oz. o2 alive je najbolša voda kar sm jih kdaj probala. Ja sej vem da sm otrok, sam to je res freaky ...
Prvič so me je s tem presenetlu LTU ko smo letel na Tajsko in od takrat itak ob vsaki priložnosti prinesem z avstrije al pa nemčije par flašk.
No in u čem je fora; to je voda ki ji dodajo kisik na principu ionizacije... tko ma kar 500% več kisika kt navadna voda ... no v praksi to zgleda tko, da je voda nasičena s kisikom in zato ma take mehurčke, ki pa niso nadležni tko k mehurčki CO2 (gazirana voda) ampak prov prijetni.
No o tem zakaj je kisik dobr raj nebi .... če koga več zanima s lahko več prebere tukaj.
No ni pa to edina fora, kjer lahko uživate kisik v večjih količinah. Že kar nekaj let nazaj so začeli na veliko odpirati oxygen bar-e po večjih mestih. Mogoče probam naslednji tedn v Londonu ... baje ma prov hude učinke.

2 komentarja:

4n4 pravi ...

ti ne rabš več kisika...ti rabš več žuranja;) pa zdej morva enkrat ponovit najin 'jesenski shopping trip'

Špela pravi ...

kupila tisto mal slabšo različico v mullerju... neka velika razlika proti navadni vodi ni opazna:) je pa pohvalen izbor okusov;)
se naslednjič priporočam za "the original one" iz avstrije:)

...sej vem da si polno zaposlena te dni...sam čist obupat nad blogom pa tut ne smeš!;) vsaj iz sočutja do tistih, ki mamo odvečen čas in doma nestrpno pričakujemo nove objave...še dobr da maš linke od "dokaj" zvestih blogerjev zravn;)

:***